У Києві СБУ затримала автомобіль із номерами «ДНР»

У Києві СБУ затримала автомобіль із номерами «ДНР»
СБУ затримала водія, який їздив по Києву на авто з номерами «ДНР»
Фото: СБУ

Працівники СБУ вилучили фейкові реєстраційні номери і документи на авто

У Києві співробітники Служби безпеки затримали чоловіка, який пересувався по місті на автомобілі з номерами самоназваної «ДНР».

Про це йдеться у повідомленні прес-центру СБУ.

«Контррозвідники СБУ менше ніж за добу встановили місце знаходження автотранспортного засобу, затримали особу, яка керувала авто», — йдеться у повідомленні.

Підозрюваний виявився громадянином України, колишнім працівником МВС. У теперішній час чолові є представником однієї із українських страхових компаній.

Працівники СБУ вилучили фейкові реєстраційні номери і документи на авто.

Чоловік пояснив, що вказаний автомобіль перебував з 2014 року в розшуку за лінією Інтерполу, у зв’язку з чим був затриманий на території РФ місцевою поліцією та переданий йому як представнику страхової фірми.

Під час перетину російсько-українського кордону він зняв номерні знаки так званої ДНР, але при в’їзді в Київ знову встановив їх, за його словами, «для забезпечення відповідності реєстраційних автомобільних номерів пакету документів на вказану машину, виданих російськими представниками Інтерполу, на випадок зупинки транспортного засобу для перевірки працівниками поліції України». 

СБУ встановила, що працівник страхової компанії «свідомо намагався сховати автомобіль після поширення у ЗМІ інформації».

Спецслужба перевіряє достовірність пояснень чоловіка та його ймовірну причетність до бойовиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: