У Києві затримали двох нападників на водія таксі

У Києві затримали двох нападників на водія таксі
Між водієм таксі та пасажирами стався конфлікт через небажання платити за проїзд

52-річного потерпілого із ножовими пораненнями обличчя та спини госпіталізували

Під час патрулювання на проспекті Леся Курбаса працівники поліції помітили, як із автомобіля вибігли двоє невідомих, а водій почав кликати на допомогу. Правоохоронці затримали одного зловмисника, а іншому вдалося втекти. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та «швидку». Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Поліцейські поспілкувались із затриманим, встановили особу його спільника, а за годину затримали його. Попередньо встановлено, що між водієм таксі та пасажирами стався конфлікт через небажання платити за проїзд. У результаті зловмисники почали вимагати у нього гроші, а коли почули відмову - нанесли ножові поранення. 

Чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - 26-річний місцевий мешканець і 30-річний одесит, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності. 

52-річного потерпілого із ножовими пораненнями обличчя та спини госпіталізували. Він перебуває під наглядом лікарів, його життю нічого не загрожує. 

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального Кодексу України. Затриманим загрожує до 10-ти років позбавлення волі. Зловмисникам оголошено про підозру та на час слідства суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: