У Києві знову зникла студентка

У Києві знову зникла студентка

В Дніпровському районі Києва було знайдено сумочку студентки з документами

З 1 березня 2018 року на зв'язок перестала виходити 22-річна Лілія Поленчук, яка є студенткою Київської національного університету культури та мистецтв.

Про це повідомляє «Київ оперативний» на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що 3 березня в Дніпровському районі Києва на вулиці Всеволода Нестайка, 3а було знайдено її сумочку з документами, мобільним телефоном і грошима.

Також ресурс опублікував фото як самої зниклої, так і її студентського квитка.

Зауважимо, що дівчина народилася 25 січня 1996 року та наразі навчається на 4 курсі Факультету музичного мистецтва КНУКіМ.

Якщо Вам щось відомо про її місцеперебування або якісь інші деталі, телефонуйте за такими номерами: 102, (044)2925018 — чергова частина, +380973011010, +380678011010 Ірина, Андрій.

На початку лютого у медвиші розгорівся інший скандал, через суїцид 18-річної студентки медуніверситету Богомольця Мукаддас Насирлаєвої університет почали звинувачувати у корупції.

Адвокат родини Насирлаєвих та очільник діаспори туркменського народу Ровшанбек Розметов у Facebook заявив, що деканат з роботи з іноземними студентами вчасно не подав документи Мукаддас у міграційну службу для отримання посвідки тимчасового проживання.

Мовляв, заступниця декана Тетяна Тимохіна порвала заяву дівчини і повідомила їй, що нічого підписувати не буде.

Виш звинувачують у доведенні студентки до самогубства.

Університет Богомольця спочатку на своєму офіційному сайті розмістив заяву, що Мукаддас відрахували ще 17 грудня «через порушення міграційного законодавства», а 24 січня «їй було вдруге особисто повідомлено про підписання наказу про відрахування з університету».

Адвокат сім'ї дівчини стверджує, що студентку відрахували заднім числом.

Того ж дня, 19 лютого, виш опублікував ще одну заяву: заступника декана по роботі з іноземними студентами Тетяну Тімохіну відсторонили від виконання обов’язків на час розслідування.

Адміністрація вишу запевнила, що всіляко сприятиме правоохоронним органам, а в самому університеті «триває внутрішня службова перевірка». Київська місцева прокуратура № 9 розпочала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом доведення до самогубства.

Наразі тіло дівчини ще не знайшли, столичні водолази продовжують пошукові роботи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: