У Києві з’явився перший антивандальний бювет (фото)

У Києві з’явився перший антивандальний бювет (фото)
Воду в бюветі можна набрати, натиснувши на кнопку
Фото: Київводфонд

Бювет замурований у цегляний куб, і єдиною деталлю є водоналивний кран

У столиці на вулиці Урлівській у Дарницькому районі (масив Позняки) відкрили перший бювет з кнопками. На спорудженні немає ніяких вентилів, важелів або інших деталей, які можна скрутити, зламати, вкрасти. В абсолютно антивандальному бюветі, замурованому в цегляний куб, єдиною деталлю є водоналивний краник.

У КП «Київводфонд» закликали всіх жителів Дарницького району дбайливо ставитися до нового бюветного комплексу і, в разі виникнення будь-яких питань, звертатися в компанію.

У планах столиці до 2025 року відновити роботу всіх непрацюючих бюветних комплексів, що обслуговуються Спеціалізованим водогосподарським комунальним підприємством «Київводфонд». Про це заявила директор підприємства Світлана Козловська.

«За чотири роки кількість робочих бюветів збільшилася на 42 одиниці, тобто на 33% і зараз становить 169 одиниць. Таких результатів ми досягли завдяки будівництву 7 нових бюветних комплексів, а також відновленню роботи непрацюючих бюветів шляхом будівництва 12 нових артезіанських свердловин малої продуктивності, своєчасного проведення планових капітальних ремонтів і систематичного технічного обслуговування», - повідомила вона.

Всього на балансі підприємства налічується 198 бюветів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: