У Київраді хочуть продати Ахметову недавно відібрані у нього електромережі

У Київраді хочуть продати Ахметову недавно відібрані у нього електромережі

Сума операції може скласти близько 450 млн гривень

Сьогодні, 5 липня, на позаплановому засіданні комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу був узгоджений проект рішення про продаж ПАТ «Київенерго» недавно відібраних у нього електромереж.

Про це KV стало відомо з коментарів депутата Київради Костянтина Богатова (фракція «Об'єднання «Самопоміч») до публікації «Кличко збирається продати Ахметову недавно забрані у нього електромережі» на сторінці у Facebook.

Богатов повідомив, що відповідний проект рішення був погоджений на засіданні комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

«Прийняли на комісії. За - 4 від «Солідарності», 1 від «Єдності», 2 голоси БЮТ. Проти – «Свобода», «Самопоміч», - написав депутат у коментарі.

16_14

Як повідомляє KV, сума операції може скласти близько 450 млн гривень.

Нагадаємо, 27 квітня закінчився договір з ПАТ «Київенерго». З 1 травня виконавцем послуг опалення та гарячого водопостачання в Києві стало КП «Київтеплоенерго». Після виконання першого етапу завершення договору в управління КП передані котельні та теплові мережі. ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 і сміттєспалювальний завод «Енергія» залишаються в користуванні «Київенерго» до 31 липня 2018 року, тобто до моменту отримання «Київтеплоенерго» відповідних ліцензій на здійснення господарської діяльності на цих об'єктах.

97,3% акцій ПАТ «Київенерго» належать Рінату Ахметову.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: