У столиці нетверезий водій спровокував серйозну ДТП

У столиці нетверезий водій спровокував серйозну ДТП

Водій автомобіля Hyundai намагався виїхати з АЗС, і у цей момент в нього в’їхав Ford

Уночі проти 23 липня у Києві на проспекті Бажана сталося зіткнення мікроавтобуса Ford та легковика Hyundai. У результаті водій останнього потрапив до лікарні.

Як зазначає ресурс dtp.kiev.ua, від удару мікроавтобус «вилетів» на зелену зону, а «корейця» розтрощило об відбійник.

За словами очевидців, водій Ford’у був нетверезим.

«В результаті, водій Hyundai – у лікарні, а авто перетворилася на купу металобрухту. На місці працювали патрульна поліція, швидка допомога та слідчо-оперативна група», – додають журналісти.

Як пише «Київ оперативний», за попередньою інформацією, водій автомобіля Hyundai намагався виїхати з АЗС, і у цей момент в нього в’їхав Ford.

«Свідки аварії стверджують, що винуватець аварії – не дуже тверезий водій Ford, який «грався у шашки» на дорозі, «пірнув» у крайній правий ряд і в‘їхав у Hyundai. Госпіталізовано водія Hyundai. Деталі встановлюють правоохоронці», – констатується у дописі.

Раніше повідомлялося, що Національна поліція почне перевірку пасажирського транспорту, зокрема, його технічного стану через смертельні аварії на дорогах України.

Департаменти патрульної поліції разом з територіальними підрозділами Укртрансбезпеки будуть перевіряти пасажирський транспорт.

Крім того, активізують роботу з виявлення нелегальних пасажирських перевізників та будуть ліквідовувати місця несанкціонованих автостанцій.

Нагадаємо, 20 липня в Україні сталися дві масштабні смертельні ДТП з маршрутками: у Миколаївській області в аварії загинули п’ятеро громадян Білорусі, на Житомирщині внаслідок ДТП загинули 10 людей, ще 10 госпіталізовані.

Також на Хмельниччині у ДТП за участю вантажівки та легкового авто загинула родина з трьох осіб та ще одна дитина травмована.

Поліція Житомирщини затримала власника маршрутки, яка 20 липня зіштовхнулась із великогабаритною вантажівкою, внаслідок чого загинули 10 людей та ще 9 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: