УЄФА компенсує Києву 100 тис. євро за безкоштовний проїзд вболівальників

УЄФА компенсує Києву 100 тис. євро за безкоштовний проїзд вболівальників
Вболівальники матимуть можливість за предʼявленням квитка на матч користуватись міським комунальним транспортом безкоштовно протягом 36 годин
Колаж РБК-Україна

На обидва фінали Ліги чемпіонів у Києві впровадять combi ticket

На час жіночого і чоловічого фінальних матчів Ліги чемпіонів сезону 2017/2018 у Києві буде застосована система combi ticket. Про це під час конференції повідомив менеджер із транспорту та мобільності під час проведення фінальних матчів чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018 у Києві Сергій Хижняк.

Він пояснив, що в рамках жіночого фіналу (24 травня) всі, хто має квитки на матч чи є акредитованою особою, матимуть можливість за предʼявленням квитка на матч користуватись міським комунальним транспортом безкоштовно протягом 36 годин, повідомляє прес-служба КМДА.

Аналогічна ситуація із власниками квитків на чоловічий фінал або тими, хто має акредитацію: 36 годин комунальний транспорт для них є безкоштовним (26-27 травня). Відповідні видатки будуть компенсовані міському бюджету з боку УЄФА у сумі 100 тисяч євро.

Також Хижняк додав, що будуть внесені деякі зміни в роботу аеропорту «Бориспіль», а саме: буде відкрито термінал «В» для прийому фанатів ФК «Реал Мадрид». Фанати «Ліверпуля» прибуватимуть у термінал «D».

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня о 21:45 на НСК «Олімпійський». У фінал вийшли ФК «Реал Мадрид» та ФК «Ліверпуль».

У сезоні 2017/18 фінал Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок відбудеться 24 травня о 19:00 на стадіоні ім. Валерія Лобановського. У фіналі – ФК «Вольсбург» та ФК «Ліон».

Нагадаємо також, що у ніч із 26 на 27 травня роботу міського пасажирського транспорту продовжать на 3 години, організувавши перевезення існуючими маршрутами міського наземного пасажирського транспорту, які проходять біля станцій столичного метро (після проходження останніх поїздів).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: