Відправленим на обсервацію у Пущу-Водицю досі не зробили тести

Відправленим на обсервацію у Пущу-Водицю досі не зробили тести
Українських туристів, які прилетіли з Балі, помістили на обсервацію в Пущу-Водицю
Фото: Нацполіція

За два дні нікому з відправлених на обсервацію температуру так і не поміряли

Українські туристи, які повернулися з Балі та вже другий день перебувають на обсервації в Пущі-Водиці, не скаржаться на харчування та умови проживання.

«Все тут добре, нас добре годують. Вчора приносили їжу в обід, там були банани, яблука і тістечка. Все необхідне є, кулер з водою. Нам обіцяли, що зроблять аналіз сьогодні-завтра», - розповів «112 Україна» Сергій Корчагін, який знаходиться на обсервації.

Він також зазначив, що поки з ними особливо ніхто з представників влади не контактує.

«В цілому все тут добре. На цю мить ми не платимо (за проживання і харчування. - Ред.), це були умови нашого переведення сюди. Дуже хороше харчування, нам вистачає», - сказав турист.

Він уточнив, що за два дні нікому з відправлених на обсервацію температуру так і не поміряли, але при цьому всі почуваються добре і в жодного ніяких симптомів не виявлялося.

Чоловік також зазначив, що з рейсу, на якому він прилетів до України, багато хто поїхав додому.

«Ми підтримуємо зв'язок за допомогою спілкування в чаті Telegram. Тих, хто поїхав додому, було доволі багато. Як я знаю, деякі йшли під адмінпротоколи, деякі якимось чином їх уникали», - підсумував він.

Як повідомлялося, 30 березня «Готель Козацький» розмістив 100 осіб, які прибули з Катару.

У столиці поліція забезпечує правопорядок біля готелю «Козацький» у Шевченківському районі Києва та санаторію у Пуща-Водиці, куди прибули громадяни з Балі примусової обсервації.

Згодом стало відомо, що з готелю «Козацький» втекла частина українців, яких привезли туди з аеропорту «Бориспіль» на обсервацію.

30 березня пасажира авіарейсу «Доха-Київ», який перебував на обсервації в готелі «Козацький», госпіталізували з підозрою на коронавірус.

1 квітня заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що з обсервації в готелі «Козацький» в Києві втекли понад 50 осіб.

Мер Києва Віталій Кличко заявляв, що рішення про обрання місця обсервації для українців, що прибули в столицю з-закордону, ухвалювала не міська влада. Питанням повернення людей спецрейсами займається Міністерство інфраструктури. І куди розселяти людей, вирішували структури державного рівня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: