Водойми у Білій Церкві розчистять за 8 млн грн із держбюджету

Водойми у Білій Церкві розчистять за 8 млн грн із держбюджету

Роботи з благоустрою водойм мають реалізуватися до кінця 2018 року

У Білій Церкві Київської області продовжується робота з благоустрою окремих територій. Зокрема, останній рік особлива увага приділялась території оновленого «Острова Дитинства».

Тож, за інформацією прес-служби Білоцерківської міськради, вже до кінця 2018 року в місті заплановано реалізувати два проекти, які мають покращити гідрологічний режим та екологічний стан обвідного каналу біля «Острова Дитинства» та водойми поблизу Церкви Покрови Божої матері.

Як стало відомо, з державного бюджету на виконання відповідних робіт вже виділено понад 8 млн грн, пише «Погляд».

В рамках реалізації проектів «Острів Дитинства» буде розчищено від аварійних дерев та чагарникової рослинності захисної прибережної смуги обвідного каналу (який є частиною тренувальної бази для занять спортсменів-байдарочників). Крім того, буде виконано поглиблення та розчищення від мулу русла та облаштування джерел, які наповнюють канал. Також на острові мають розчистити два озера.

Поблизу Церкви Покрови Божої матері в цьому році планують розчистити водойму від мулу та очерету, облаштувати та укріпити береги та облаштувати доріжки навколо. Озеро буде з’єднано з річкою Рось для забезпечення постійної циркуляції води.

Раніше повідомлялося, що розпочалася осіння промивка водосховищ господарсько-питного призначення, розташованих на річці Рось.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: