Заборона нічного продажу алкоголю у Києві набере чинності цього тижня

Заборона нічного продажу алкоголю у Києві набере чинності цього тижня

Рішення Київради про заборону продажу алкоголю вночі надрукують у газеті «Хрещатик»

Рішення про заборону продажу спиртовмісних напоїв з 23:00 до 10:00 у магазинах Києва набере чинності вже на цьому тижні. Про це Agronews повідомили в редакції газети «Хрещатик».

Нагадаємо, 27 вересня Київрада на своєму засіданні ухвалила рішення про заборону продажу спиртовмісних напоїв вночі. Передбачається обмеження продажу спиртовмісних напоїв з 23:00 до 10:00. Йдеться про заборону торгівлі вином, пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями в МАФах і стаціонарних об’єктах торгівлі. Правило не поширюватиметься на заклади ресторанного господарства – кафе, бари, заклади громадського харчування тощо.

За законом рішення місцевого органу самоврядування вступить в силу після публікації документу в офіційному виданні мерії Києва «Хрещатик».

«Рішення надійшло до редакції. Воно планується до друку на цьому тижні, можливо, навіть в завтрашньому номері», – повідомив працівник редакції в коментарі Agronews.

Раніше Київрада вже ухвалювала рішення про заборону продажу алкоголю вночі, але їх скасовували через суд.

Як повідомлялося, 5 вересня Кабінет міністрів України підвищив мінімальні гуртово-відпускні та роздрібні ціни на алкогольні напої.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: