Запуск гарячої води у Києві: на тепломережі понад 120 пошкоджень

Запуск гарячої води у Києві: на тепломережі понад 120 пошкоджень
На вулиці Кирилівській пошкоджена ділянка тепломережі діаметром 300 мм
Фото: КМДА

Відновлено роботу усіх котелень у Києві

У Києві відновили роботу всі котельні, які не працювали тривалий час через відсутність природного газу. Наразі постачання теплоносія відновлене у повному обсязі, і триває ліквідація пошкоджень тепломереж, що сталися під час запуску гарячої води. Щодоби комунальне підприємство «Київтеплоенерго» усуває більше 40 пошкоджень. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час інспекції ремонтних роботі на вулиці Кирилівській, 105.

«Наразі в роботі аварійних бригад «Київтеплоенерго» понад 120 пошкоджень мереж, тому в деяких будинках може бути тимчасово відсутнє гаряче водопостачання, допоки ремонтні роботи не будуть завершені. Загалом працює 34 аварійно-відновлювальні бригади», – пояснив він.

Пантелеєв перевірив, зокрема, роботи на вулиці Кирилівській, де пошкоджена ділянка тепломережі діаметром 300 мм, що була прокладена ще 1964 року.

«Найбільше пошкоджень маємо у Подільському та Оболонському районах. Нагадаю, тривалий час частина тепломереж перебувала без теплоносія, що сприяло підвищеній корозії. Тому під час запуску гарячої води виникли додаткові пошкодження. «Київтеплоенерго» зараз їх ліквідує і вийде на планове і стабільне постачання послуг», – сказав представник КМДА.

Як повідомлялося, 12 жовтня НАК «Нафтогаз України» та КП «Київтеплоенерго» підписали договір щодо постачання газу, який базується на мировій угоді, затвердженій 10 жовтня Господарським судом Києва.

У понеділок, 15 жовтня, у Києві почалося розгортання системи централізованого опалення.

16 жовтня мер столиці Віталій Кличко заявив, що гаряча вода повертається у домівки киян. 

Читайте також матеріал «Главкома»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: