Зеленський звільнив голів трьох райадміністрацій Києва

Зеленський звільнив голів трьох райадміністрацій Києва

Голів столичних райадміністрацій звільнено у зв’язку із закінченням строку повноважень президента України

Сьогодні, 9 липня, президент України Володимир Зеленський звільнив голів Голосіївської, Святошинської, Солом’янської районних в місті Київ державних адміністрацій. Відповідні розпорядження оприлюднено на сайті глави держави.

«Звільнити Каретка Володимира Олександровича з посади голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації у зв’язку із закінченням строку повноважень президента України», - йдеться в розпорядженні №77/2019-рп.

«Звільнити Настасенка Олександра Григоровича з посади голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації у зв’язку із закінченням строку повноважень президента України», - сказано в розпорядженні №76/2019-рп.

«Звільнити Довбаня Ігоря Миколайовича з посади голови Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації у зв’язку із закінченням строку повноважень президента України», - вказано в розпорядженні №78/2019-рп.

Нагадаємо, Настасенко був призначений головою Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації президентом України Петром Порошенком у лютому 2019 року.

Як повідомлялося, сьогодні Зеленський підписав указ про протидію контрабанді і корупції на митниці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: