Hyundai Rotem знайшла партнера по проекту водневого трамвая

Hyundai Rotem знайшла партнера по проекту водневого трамвая
Сонг Чулхо і Лі Янг-бі на підписанні меморандуму
Фото: H2 View

Випробування нового трамвая почнуться в 2021 році

Генеральний директор компанії Hyundai Rotem Лі Янг-бі і мер міста Ульсан Сонг Чулхо (Південна Корея) підписали угоду, згідно з якою Hyundai запустить водневий трамвай по залізниці, що з'єднує залізничні станції Тхеваган і Ульсанханг (4,6 км). Так само буде облаштовано депо з водневої заправної станцією, - повідомляє H2 View

Надалі сторони мають намір продовжити трамвайний маршрут до морського порту міста Ульсан. Hyundai Rotem спільно з Hyundai Motors почала розробку воднево-електричного трамвая в 2019 році. Перший транспортний засіб буде готов до випробувань в 2021 році. 

«Завдяки угоді з Ульсаном, який був обраний як експериментальне місто для воднево-електричних трамваїв, ми очікуємо, що розвиток суспільного водневого транспорту буде прискорюватися», - заявив в ході підписання меморандуму генеральний директор Hyundai Rotem. 

Hyundai Rotem - південнокорейська компанія, відома в Україні швидкісними електропоїздами, які були придбані до початку футбольного чемпіонату Євро-2012. 

Ульсан - місто-метрополія в південно-східній частині Корейського півострова, розташовано на березі Японського моря. Це найбільше промислове місто країни, відоме як «Столиця економіки Республіки Корея».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: