У США нагадали, що при Трампові антиросійські санкції стали жорсткішими

 У США нагадали, що при Трампові антиросійські санкції стали жорсткішими
Трамп хотів пом'якшити санкції проти Росії, але отримав реакцію Конгресу

«Трамп хотів пом'якшити санкції, але отримав спротив Конгресу», - говорить екс-посол Гербст

Посол Сполучених Штатів в Україні у 2003–2006 роках Джон Гербст прокоментував в інтерв’ю «Главкому» ставлення американських президентів до «українського питання».

На думку посла, політика Обами була непоганою, якщо говорити про санкції. «Санкції дуже ефективно працювали, і ми отримали результат. Обама надав якусь підтримку. Трамп хотів пом'якшити їх, але отримав реакцію Конгресу. І санкції стали суворішими, що не було первинним наміром Трампа», - вважає Гербст.

Він також впевнений, що Трамп передає Україні «джавеліни», військові кораблі і досить різко критикує «Північний потік-2» не тому, що хоче допомогти, а тому що не хоче, щоб Європою керувала Росія.

Як вже повідомлялося, США вирішили провчити Росію. Посол США в НАТО Кей Бейлі Хатчісон попередила Росію, що Сполучені Штати знищать російські заборонені системи крилатих ракет, перш ніж вони будуть задіяні.

Нагадаємо, тема припинення російської агресії була однією з провідних під час переговорів президента України Петра Порошенка та канцлера ФРН Ангели Меркель.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: