Адвокат розповів про реальний стан полоненого моряка Сороки після поранення

Адвокат розповів про реальний стан полоненого моряка Сороки після поранення
Функції руки у Василя Сороки не відновлюються, пальці не згинаються, набряк не сходить, у руці залишаються осколки - адвокат

Адвокат заявив, що військовополонений Сорока «тримається молодцем і стійко переносить всі тяготи військової служби»

Твердження про те, що поранений під час захоплення українських кораблів у районі Керченської протоки український військовослужбовець Василь Сорока «видужав на 80%», не відповідають дійсності.

Про це адвокат полонених моряків Сергій Бадамшін написав на своїй сторінці в Facebook , коментуючи відповідну заяву Уповноваженої з прав людини Москви Тетяни Потяєвої.

«Функції руки не відновлюються, пальці не згинаються, набряк не сходить, у руці залишаються осколки, а медичні документи в порушення закону не надані не те що адвокату, але навіть самому хворому», - написав захисник.

Він також висловив здивування у зв'язку з методикою, за якою Потяєва «визначила процес одужання».

Адвокат також розмістив фото пораненої руки українця.

Він додав, що військовополонений Сорока «тримається молодцем і стійко переносить всі тяготи військової служби».

Напередодні омбудсмен Москви заявила, що у Василя Сороки, у якого було важке поранення в руку, рана затяглася, гіпс знято, проте рука залишається припухлою.

«Йому купили еспандер, він займається і отримує все необхідне під контролем лікаря. Йому роблять ванночки і перев'язки. Десь на 80% він видужав, ще 20% повинна бути реабілітація», - повідомила омбудсмен.

Раніше адвокат Сергій Бадамшін заявив, що українському військовополоненому Василю Сороці, у якого поранена рука, у Росії не надають належної медичної допомоги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: