Акція «євробляхерів»: у семи областях України частково заблокований рух

Акція «євробляхерів»: у семи областях України частково заблокований рух

«Укравтодор» оприлюднив перелік місць, де станом на 22:00 частково перекриті дороги

У семи областях України через акції протесту водіїв на «єврономерах» частково заблокований автомобільний рух, повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України.

«Укравтодор» на своєму сайті оприлюднив перелік місць, де станом на 22:00 частково перекриті дороги:

  • Волинська область: автодорога М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, км 140+300 (село Княгининок Луцького району);
  • Закарпатська область: автодорога М-06 Київ – Чоп, км 717+400 (село Нижні Ворота);
  • Львівська область: автодорога М-06 Київ – Чоп, 500+900 (село Старий Милятин Буського району) і км 585+900 (село Розвадів Миколаївського р.-ну);
  • Одеська область: автодорога М-05 Київ – Одеса, км 450+500;
  • Тернопільська область: автодорога М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 154;
  • Харківська область: автодорога М-03 Київ – Харків – Довжанський, км 471 (селище Пісочин) і км 515;
  • Хмельницька область: автодороги Н-03Житомир – Чернівці, км 285+432 (село Смотрич, Кам’янець-Подільського району) і Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів, км 249+320 (Шепетівка)
Водночас, за даними «Укравтодору», активісти ГО «Авто Євро Сила» завершили акції протесту, що супроводжувались перекриттям доріг у Вінницькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Полтавській, Рівненській і Черкаській областях.

Як відомо, власники автомобілів на єврономерах анонсували чергову безстрокову акцію протесту на 20 листопада. Акція відбувається по всій Україні.

Також на кордоні з Білоруссю в районі пункту пропуску «Чернігів-Нові Яриловичі» проходить акція власників «євроблях». 

Як повідомлялося, «євробляхери» розпочали акцію протесту біля Верховної Ради, у зв’язку з чим рух транспорту в урядовому кварталі ускладнено.

Як заявила громадська організація «АвтоЄвроСила», акції громадянської непокори «будуть безстроковими і відбуватимуться до моменту отримання результатів з питання скасування законопроектів №8487 і №8488, які були ухвалені без урахування вимог громадськості, зокрема – про скасування коефіцієнта віку в розрахунку вартості акцизу».

Раніше керівник ГО  «АвтоЄвроСила» Олег Ярошевич спалив свій Land Rover на знак протесту проти ухвалених Верховною Радою законів щодо розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації.

.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: