Протести «євробляхерів»: в ДПСУ розповіли про ситуацію на кордоні з Білоруссю

Протести «євробляхерів»: в ДПСУ розповіли про ситуацію на кордоні з Білоруссю

Акція «євробляхерів» відбувається по всій Україні

В ДПСУ стверджують, що сьогодні пропуск здійснюється в штатному режимі в обидві сторони

На кордоні з Білоруссю в районі пункту пропуску «Чернігів-Нові Яриловичі» проходить акція власників «євроблях». Про це 20 листопада повідомили в Державній прикордонній службі України.

Зазначається, що акція почалася ще вчора на дорозі біля прикордонного пункту, тривала в ніч на 20 листопада. Через те, що активісти перекривали дорогу, виникали складності з під'їздом до пункту пропуску.

«На роботу пункту пропуску ця ситуація ніяк не впливає, але впливає на під'їзд громадян. Є інформація, що вони частково перекривали рух автомобілів по дорозі. Певні складнощі з проїздом людей до пункту пропуску спостерігалися вчора, але це тривало близько години. Вночі вони припинили акцію і не перекривали рух», - розповіли в Держприкордонслужбі.

Також повідомляється, що сьогодні пропуск здійснюється в штатному режимі в обидві сторони.

«Ця акція жодним чином не впливає на роботу пункту пропуску. Безпосередньо в пункті пропуску жодних надзвичайних ситуацій, пов'язаних з блокуванням дороги і під'їзду не було», - додали прикордонники.

Зараз на місці скупчення людей і автомобілів знаходяться наряди поліції. «Станом на зараз люди знаходяться там, але ускладнень з під'їздом до пункту пропуску немає», - додали в прес-службі ДПСУ.

Раніше у Державному прикордонному комітеті Білорусі попередили громадян про те, що на автомобільній дорозі сполученням «Чернігів-Нові Яриловичі» можливі ускладнення руху транспорту у зв'язку з акцією протесту власників «евроблях».

За даними місцевих ЗМІ, прикордонні переходи «Нова Гута-Нові Яриловичі» заблокували з української сторони власники машин з литовськими номерами.

Нагадаємо, власники автомобілів на єврономерах анонсували чергову безстрокову акцію протесту на 20 листопада. Акція відбувається по всій Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: