Актриса Ізабель Юппер закликала звільнити Сенцова

Актриса Ізабель Юппер закликала звільнити Сенцова
Виснажений Олег Сенцов на 140-й день голодування
Фото: УФСВП

Відома французька актриса зі зйомок закликала до негайного звільнення Сенцова та інших українських політичних в'язнів, які відбувають покарання в Росії

Французька актриса Ізабель Юппер приєдналася до акції на підтримку засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова, який голодує, повідомив у Facebook режисер Крістоф Ружжиа.

«140-й день голодування українського кінорежисера Олега Сенцова. Ізабель Юппер зі зйомок закликає до негайного звільнення Сенцова та інших українських політичних в'язнів, які відбувають покарання в Росії», - написав він.

Ізабель Юппер - французька актриса театру, кіно і телебачення. Вона знялася в більше ніж 110 фільмах і телевізійних постановках. Юппер є призером трьох найпрестижніших кінофестивалів світу - Каннського (двічі), Берлінського і Венеціанського (двічі).

Як повідомляв «Главком», прес-служба Управління федеральної служби виконання покарань РФ по Ямало-Ненецькому автономному округу опублікувала фото засудженого українського режисера Олега Сенцова під час обстеження 28 вересня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: