Російські тюремники оприлюднили свіже фото виснаженого Сенцова

Російські тюремники оприлюднили свіже фото виснаженого Сенцова
Російські тюремники оприлюднили фото голодуючого Сенцова

Незаконно засудженого режисера вивезли до лікарні

Прес-служба Управління федеральної служби виконання покарань РФ по Ямало-Ненецькому автономному округу опублікувала фото засудженого українського режисера Олега Сенцова під час обстеження 28 вересня.

«28.09.2018 засуджений Олег Сенцов був вивезений до Лабитнангської міської лікарні, де йому виконані додаткові дослідження і отримані консультації лікарів-спеціалістів», - йдеться на сайті УФСВП.

«З огляду на результати проведеного обстеження, Олегу Сенцову проведено корекцію лікування», - додали там, не наводячи деталей такої корекції.

Раніше повідомлялося, що незаконно засудженего в Росії українського режисера Олега Сенцова вивезли з колонії в міську лікарню для планового обстеження. 

У зв'язку з плановим обстеженням 28 вересня 2018 року Олег Сенцов був вивезений в Лабитнангську міську лікарню, де йому виконані додаткові дослідження і отримані консультації лікарів-фахівців.

Нагадаємо, Сенцов написав чергового листа російській правозахисниці Зої Свєтовій, в якому запевнив, що вірить у «хороший результат всієї цієї історії, незважаючи ні на що».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: