Антикорупційний прокурор розповів, звідки взяв гроші на нову машину

Антикорупційний прокурор розповів, звідки взяв гроші на нову машину
Назар Холодницький
Фото LB.ua

Автівка поки що оформлена на попереднього власника

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в інтерв’ю «Главкому» розповів, що недавно змінив машину.

«Продав свій Mitsubishi Outlander, придбав Volkswagen Touareg, 2013 року. Пробіг 80 тис. км... Захотілося, хоча інколи не розумію, для чого, бо є службова машина. Я на своїй катаюся десь раз на три тижні, на вихідних. Виявляється, що це відпочинок, коли ти сам за кермом», - сказав він.

Холодницький уточнив, що наразі автівка поки що оформлена на попереднього власника. «Ще за неї не виплатив всю суму, тому власник не хоче переоформлювати її на мене, поки не погашу борг повністю  Я розпланував, що, може, до кінця року сплачу всю суму. Лишилося десь ще 150 тис. грн.», - додав він.

За словами антикорупційного прокурора, машину Mitsubishi Outlander він придбав у 2010 році. Він зазначив, що тоді його зарплата була десь тисяч 60-70 грн при курсі 8. Холодницький зізнався, що певні кошти він заробив в інституті, займаючись нелегальною торгівлею. Однак були й інші джерела: «Одна бабця отримала 12 тис. марок – тоді з доларом вони були десь один до одного. Друга отримала десь 8 тис. Одна баба, по маминій лінії, у якої було шестеро внуків, поділила на всіх, а мама мого батька віддала все одному внуку – мені. Я збирав, не витрачав. Закінчивши університет, у мене перед прокуратурою було своїх грошей близько 20 тис. дол. Десь в 2009 році, коли мені було 24, захотілося машину. Сестра, яка на той момент вже якийсь час проживала в Італії, дала ще 5 тис. євро і мама дала ще гроші – як готівка вони тепер у мене вказані. Я тоді взяв собі Mitsubishi Galant».

Однак на новій автівці Холодницький поїздив лише 3 місяці, потім сталося ДТП. «Скажімо так, добре, що була застрахована. Я не був за кермом, був пасажиром. Страхова компанія виплатила кошти. Фактично за ці кошти я взяв тоді Outlander», - сказав він.

Прокурор зазначив, що йому байдуже, на чому їздити щодня. «Маючи високу зарплату, не маючи поки сім’ї, дітей – захотілось для себе щось покращити. Можна було б, звичайно, «вилізти зі шкіри» взяти машину за 2016 рік, але навіщо? Так само як брав зимові колеса: одне колесо 250 доларів коштує, а з диском – 1000. І нащо мені той диск за 1000, коли машина три тижні стоїть на паркінгу – хто на них дивитися буде?», - сказав Холодницький.

Як раніше повідомлялось, Холодницький прокоментував фотографії, що з’явились в мережі у розпал «квартирного скандалу» з нардепом БПП Сергієм Лещенком.

Детальніше читайте в інтерв’ю Назара Холодницького «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: