Дати воду в Крим? «Слуги народу» готові (відео)

Дати воду в Крим? «Слуги народу» готові (відео)
Арахамія розповів про можливий компроміс з Росією

Арахамія пропонує дати воду в Крим в обмін на виведення військ з Донбасу

Голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія вважає допустимим компромісом подачу води до окупованого Криму в обмін на виведення російських військ з Донбасу.

Про це він заявив в ефірі «Прямого».

«Якщо дати воду в Крим, але мати велику перевагу у переговорах по Донбасу - моя особиста позиція, я буду вважати це достатнім компромісом. Я на таке б пішов, бо в Криму водою будуть користуватись громадяни України. Якщо це буде обмін, що вони відходять до Ростова, ми встановлюємо контроль над кордоном, я б на таке пішов», - заявив політик.

Українці збурились в соцмережі Фейсбук через таку заяву Арахамії. 

«Давід Браун, ти оху*в? Ляжеш разом зі мною на дно каналу, якщо вирішите дати окупантам воду. Готовий?», - написав заступник генерального директора АТR Айдер Муждабаєв.

«Абхазія Арахамія не навчила? А кримських татар запитати не хочете? Я розумію, що Арахамія забув про свою історичну батьківщину і обжився в Києві. Ви пропонуєте нам забути про Крим?», - пише користувач Ernest Omer.

«Дати воду 40000 військовим окупантам и баз РФ», - обурюється Serg Stroy.

Нагадаємо, що з 10 лютого в окупованому Сімферополі введуть обмеження на подачу води населенню, внаслідок дефіциту питної води, запасів якої залишилось на 100 днів.

Раніше глава бюджетного комітету Верховної Ради, народний депутат від партії «Слуга народу» Юрій Арістов озвучив ідею заробляти, продаючи воду в анексований Крим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: