Біткоїн опустився нижче рівня в $4 тис.

Біткоїн опустився нижче рівня в $4 тис.

Американський банкір прогнозує, що біткоїн лопне

Біткоїн після невеликого відновлення в ціні знову опустився нижче рівня в 4 тис. доларів.

Таким чином біткоїн на світових біржах досяг мінімуму за три дні. Зараз криптовалюта знаходиться нижче рівня в 4 тис. доларів, хоча раніше долала цей рубіж, повідомляє Coindesk.

Днями біткоїн вже опускався нижче цього рівня.

На початку вересня біткоїн падав з рекордних 5 тис. доларів до 4,25 тис. доларів.

Тим часом, як зазначають ЗМІ, на вартість біткоїна в середу вплинули висловлювання гендиректора найбільшого банку США за ринковою капіталізацією, глави JP Morgan Джеймі Даймона, який порівняв цю криптовалюту з «тюльпановою манією», яка «погано скінчиться».

«Якщо я дізнаюся, що хтось із співробітників JP Morgan торгує біткоїнами, я моментально звільню його з двох причин: це проти наших правил, і це нерозумно», - зазначив він.

За його словами, кого-небудь через цю історію одного разу вб'ють, і владі доведеться жорстко регулювати.

«Біткоїн може вирости до 20 тис. доларів, перш ніж лопне. Але в кінцевому рахунку ця річ просто вибухне», - заявив Даймон.

Як повідомлялось, в деклараціях трьох народних депутатів від БПП виявили криптовалюту на сотні мільйонів гривень. Це - Олександр Урбанський, Дмитро Голубов та Дмитро Білоцерківець. 

Біткоїн — найпопулярніша в світі конвертована віртуальна валюта. Всі операції проводяться без участі регулятора, безпосередньо між користувачами. Як відомо, використання криптовалют в Україні не врегульовано.

Біткоїн на сьогодні не має чіткого правового статусу в Україні, оскільки НБУ досі не визначився, яким чином класифікувати криптовалюту, зокрема через різну класифікацію біткоїн за кордоном. 

Так, у низці країн офіційно дозволені операції з біткоїнами. У різних країнах біткоїн класифікують по-різному – як віртуальну валюту, грошовий сурогат, нематеріальну цінність, віртуальний товар тощо. Зі свого боку, Національний банк України наразі офіційно не підтримує жодне з наведених визначень.

Читайте також матеріали «Главкома»

Що таке біткоїни, блокчейн і ICO і чому про них всі говорять 

Молоді та зухвалі. Народний депутат Олексій Мушак і його історія успіху»

Фабрика мільйонерів. Як Україна видобуває Bitcoin


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: