Бочковський, якого суд поновив на посаді, 16 серпня вийде на роботу

Бочковський, якого суд поновив на посаді, 16 серпня вийде на роботу
Сергій Бочковський прийде на роботу 16 серпня 

Рішення про поновлення Бочковського на посаді вступило в силу після розгляду справи в першій інстанції

Колишній голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський, якого 7 серпня суд поновив на посаді, планує вийти на роботу у четвер, 16 серпня.

Про це повідомив адвокат Бочковського Володимир Єніч.

За його словами, вранці у четвер, 16 серпня, Бочковський планує вийти на роботу.

Водночас, Міністерство внутрішніх справ та Держслужба з надзвичайних ситуацій оскаржили у касаційному порядку відновлення Бочковського на посаді. Про це свідчить розпорядок справ на сайті Касаційного адміністративного суду.

Згідно із інформацією на сайті суду, МВС оскаржило рішення 13 серпня, Держслужба з надзвичайних ситуацій — 14 серпня.

Нагадаємо, 7 серпня Апеляційний суд Києва ухвалив рішення про поновлення на посаді начальника Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського, частково задовольнивши апеляційну скаргу.

Зазначимо, що з травня 2015 року головою ДСНС України став генерал-лейтенант Микола Чечоткін, який досі виконує ці обов'язки.

Голову ДСНС Сергія Бочковського затримали під час засідання Кабміну 25 березня 2015 року за підозрою в зловживаннях і причетності до корупційних схем у ДСНС. 28 березня 2015 року суд обрав запобіжний захід Бочковському у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців.

26 квітня 2018-го суд визнав незаконним звільнення Бочковського з посади голови ДСНС. Таким чином суд скасував розпорядження Кабміну та поновив Бочковського на посаді глави ДСНС з 25 березня 2015 року. 

Також суд визначив стягнення з ДСНС на користь Бочковського середньої зарплати за час вимушеного прогулу з 25 березня 2015 року по день фактичного відновлення на посаді.

27 квітня вранці поновлений на посаді глави ДСНС Бочковський намагався потрапити на робоче місце. 

У травні 2017-го глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що поновлений судом на посаді глави Державної служби із надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський не працюватиме на цій посаді.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: