Бондаренко: другу частину застави за Добкіна вніс Колесніков

Бондаренко: другу частину застави за Добкіна вніс Колесніков
Народний депутат Михайло Добкін

За інформацією екс-депутата Ради Олени Бондаренко, колишній віце-прем'єр Борис Колесніков вніс за Добкіна 20 млн грн застави

Другу частину застави за народного депутата від Опозиційного блоку Михайла Добкіна вніс віце-прем'єр часів Януковича Борис Колесніков.

Про це заявила екс-депутат Верховної Ради Олена Бондаренко на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, Колесніков вніс 20 млн гривень.

«Заставу за Мішу Добкіна внесли Вадим Новинський (30 млн) і Борис Колесніков (20 млн)», - написала вона.

Раніше повідомлялося, що нардеп від Опозиційного блоку Вадим Новинський вніс за Добкіна 30 млн гривень застави. 

Нагадаємо, в суботу Печерський райсуд Києва обрав народному депутату від фракції Опозиційний блок Михайлу Добкіну запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці з альтернативою внесення застави у сумі 50 млн. гривень.

Прокуратура натомість просила суд застосувати щодо Добкіна запобіжний захід у вигляді арешту і заставу 150 мільйонів гривень, оскільки Добкін може впливати на хід розслідування.

Нардеп заявив, що його колеги по фракції готуються внести за нього заставу.

Як відомо, ГПУ підозрює, що Добкін діючи умисно за попередньою змовою з групою осіб, зловживаючи своїм становищем в інтересах третіх осіб, що спричинило тяжкі наслідки вчинив кримінальне правопорушення передбачене ч.2 ст.28, ч.2 ст.364 і ККУ і умисно сприяв в інтересах голів житлових кооперативів, заволодінню земельних ділянок у Харкові шляхом обману (ч.5 ст. 27, ч.4 ст.190 (шахрайство) ККУ).

Добкін був позбавлений недоторканності 13 липня. Депутати також дозволили притягувати його до кримінальної відповідальності та арештовувати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: