Бойовики підтягнули до Іловайська російські танки і «Гради»

Бойовики підтягнули до Іловайська російські танки і «Гради»
Росія перекинула бойовикам на Донбас нову партію зброї

У Свердловськ бойовикам привезли 8 танків, 10 вагонів з боєприпасами та запасні частини до БМП

З Росії на окуповані частини Донбасу бойовикам прибула чергова партія підкріплення, зокрема важке озброєння та ПММ.

За даними Головного управління розвідки Міноборои України, у Свердловськ бойовикам привезли 8 танків, 10 вагонів з боєприпасами та запасні частини до БМП.

Також на початку жовтня до Свердловська прибули фахівці з Воронежа для встановлення динамічного захисту на танки противника.

«У Іловайськ приїхали 20 танків, 5 установок «Град» на платформах, 8 цистерн з паливно-мастильними матеріалами», - повідомили у розвідці.

Як відомо, 21 вересня в Мінську було підписано угоду, згідно з якою українські сили, а також бойовики відводять озброєння від лінії розмежування на трьох ділянках - у районах населених пунктів Станиця Луганська, Золоте і Петрівське.

Угода набула чинності 22 вересня. Вона повинна бути виконана протягом 13 днів за умови, що 7 днів в цих районах буде дотримуватися режим тиші.

В МЗС cтаном на 3 жовтня заявили про зрив розведення сил і засобів з боку бойовиків, при цьому умови для розведення сил загалом виконано у районах Золотого й Петрівського.

7 жовтня відбулося розведення сил в районі Петрівського.Як зазначили сьогодні в розвідці, бойовики обіцяють відвести сили в Петрівському до 9 жовтня.

У п'ятницю повідомлялося, що місія ОБСЄ зафіксувала завершення розведення військ біля Петрівського. Втім, потім з'ясувалося, що ОБСЄ не мала доступу до всіх ділянок під час розведення підрозділів на Донбасі

Нагадаємо, протягом доби найманці 38 разів відкривали вогонь по позиціях захисників України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: