Бойовики п’ять разів обстріляли позиції сил ООС у п'ятницю, втрат немає (мапа боїв)

Бойовики п’ять разів обстріляли позиції сил ООС у п'ятницю, втрат немає (мапа боїв)
Фото: Укрінформ

Гібридна армія обстрілювала позиції наших підрозділів із заборонених «мінськими домовленостями» мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї

Бойовики п’ять разів обстріляли позиції підрозділів операції Об'єднаних сил (ООС) в п'ятницю, 20 грудня, втрат серед українських військовослужбовців немає. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС.

«Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню 5 разів. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з заборонених «мінськими домовленостями» мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї», - сказано в ньому.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики двічі обстріляли українські позиції біля Хутори Вільного і Світлодарська.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив три обстріли по позиціях Об'єднаних сил поблизу Невельського, Славного і Кам'янки.

Натисніть на зображення для збільшення

Мапа боїв: mediarnbo.orgМапа боїв: mediarnbo.org

У результаті обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Як повідомлялось, бойовики один раз обстріляли позиції сил ООС 19 грудня поблизу Троїцького, втрат немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: