«Це - політична корупція, у народі – «гречка». Данилюк вимагає виступити у Раді

«Це - політична корупція, у народі – «гречка». Данилюк вимагає виступити у Раді
Олександр Данилюк 

За словами міністра, він вимагає жорсткого дотримання регламенту: щоб йому надали слово з трибуни парламенту перед голосуванням за його звільнення

Міністр фінансів Олександр Данилюк вимагає, щоб йому дали слово у Верховній Раді перед голосуванням за його відставку

Про це очільник Міністерства фінансів написав на своїй сторінці у Facebook.

Він зауважив, що протягом року на нього чиниться колосальний тиск, зокрема від нього вимагають підтримати програму «Субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів».

«У перекладі на людську мову це – роздача грошей на проекти депутатів-мажоритарників. Це - політична корупція, у народі – «гречка». Сьогодні кульмінаційний момент. Мене поставлено перед вибором - піти або стати співучасником. Я країною не торгую», - наголосив Данилюк. 

За словами міністра, він вимагає жорсткого дотримання регламенту: щоб йому надали слово з трибуни парламенту перед голосуванням за його звільнення.

Зазначимо, сьогодні прем'єр-міністр Володимир Гройсман підписав подання до Верховної Ради на звільнення з посади Данилюка. Тепер за відставку міністра має проголосувати український парламент. 

Нагадаємо, 23 травня стало відомо, що на засіданні уряду під час його закритої частини між Гройсманом та Данилюком сталася сварка.

Згодом міністр фінансів написав листа послам G7 з наміром, як було зазначено, уникнути двозначності і маніпуляцій у його конфлікті з Гройсманом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: