Гройсман підписав подання про звільнення міністра фінансів

Гройсман підписав подання про звільнення міністра фінансів
Олександр Данилюк

За словами Гройсмана, Данилюк «не вніс коректив у вибрану ним лінію поведінки»

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав подання до Верховної Ради на звільнення з посади міністра фінансів Олександра Данилюка.

Про це Гройсман повідомив у середу, 6 червня, на своїй сторінці у Facebook.

«Після спровокованого ним конфлікту на засіданні уряду він дозволив собі дії, які, на мій погляд, несумісні з подальшим перебуванням на посаді члена Кабінету міністрів. Поширення викривленої інформації серед наших міжнародних партнерів напередодні важливих для України перемовин з ЄС могло поставити під загрозу їх результати», - пояснив прем’єр.

За словами Гройсмана, Данилюк «не вніс коректив у вибрану ним лінію поведінки і після обговорення цієї ситуації з членами урядової команди».

«Тому я не бачу можливості для нього і далі залишатись в її складі і прошу народних депутатів підтримати моє подання. В умовах тих викликів, які ми маємо, питання зміни очільника міністерства фінансів має бути вирішено невідкладно», - підкреслив глава уряду.

Нагадаємо, 23 травня стало відомо, що на засіданні уряду під час його закритої частини між Гройсманом та Данилюком сталася сварка.

Згодом міністр фінансів написав листа послам G7 з наміром, як було зазначено, уникнути двозначності і маніпуляцій у його конфлікті з Гройсманом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: