Черговий «джекпот» для Ляшка? Держава оголосила «пожежний» тендер на 600 млн

Черговий «джекпот» для Ляшка? Держава оголосила «пожежний» тендер на 600 млн
Олег Ляшко вручає ключі від пожежних машин

Аукціон запланований на 3 червня

Державна служба України з надзвичайних ситуацій 25 березня оголосила тендер з придбання пожежно-рятувальних автомобілів очікуваною вартістю 600,83 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Замовник хоче купити 120 пожежних автомобілів, 2019 року випуску для частини технічної служби ГУ ДСНС в Київській області (м. Вишневе).

Гарантійний термін на транспортні засоби має становити не менше 24 місяців, на цистерни для води та баку для домішок — не менше 5 років.

Сам аукціон запланований на 3 червня.

Як повідомляв «Главком», у травні 2018 року Державна служба України з надзвичайних ситуацій купила у ТОВ «Промислова компанія «Пожмашина» 120 пожежно-рятувальних автомобілів загальною вартістю 600,5 млн грн.

За даними аналітичної системи Youcontrol, «Промислова компанія «Пожмашина» створена у вересні 2005 року і прописана у смт Ладан Прилуцького району Чернігівської області. Нинішнім засновником є лондонська компанія «Гартек груп ЛТД». Єдиним власником фігурує Олег Авер’янов, депутат Чернігівської облради, керівник тамтешньої обласної організації Радикальної партії і помічник народного депутата Олега Ляшка.

За інформацією пошукового ресурсу Zaкупівлі 2.0, тільки за 2018 рік фірма «Пожмашина» «натендерила» на 718 млн грн.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: