Деканоїдзе визнала, що мала розбіжності з Аваковим та дискутувала з Порошенком

Деканоїдзе визнала, що мала розбіжності з Аваковим та дискутувала з Порошенком
Хатія Деканоїдзе

Складно було працювати з бюрократичною машиною міністерства, зазначила Деканоїдзе

Екс-глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе стверджує, що у неї не було конфлікту з главою МВС Арсеном Аваковим, але були деякі розбіжності. Про це вона повідомила в інтерв'ю «Главкому».

За її словами, у них з Аваковим склалися робочі стосунки.

«Особистого конфлікту не було. Були якісь розбіжності, які завжди бувають. Складно було працювати з бюрократичною машиною міністерства. Ми працюємо не для того, щоб створити комфортну зону для міністра чи глави поліції, а щоб робити справу», - сказала Деканоїдзе.

Крім того, вона повідомила, що у неї також були якісь дискусії і з президентом. Деканоїдзе вважає, що це нормально.

«Так і має працювати глава поліції: аргументувати свої робочі моменти, в тому числі, людям, що займають вищі посади», - зазначила вона.

При цьому Деканоїдзе наголосила, що ніколи не займалася політикою, поки працювала в Нацполіції. «Незважаючи на всі складнощі, ми захищали лише інтереси громадян та поліцейських», - запевнила вона.

Як повідомлялось, 14 листопада стало відомо, що Деканоїдзе подала у відставку. У свою чергу глава МВС Арсен Аваков заявив, що рапорт про відставку Деканоїдзе подала ще 11 листопада. За його словами, «це був складний, але дуже важливий етап, який увійде в історію української поліції».

16 листопада, Кабінет міністрів України звільнив Деканоїдзе та затвердив на посаді в.о. голови Нацполіції Вадима Трояна.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Відставка Хатії Деканоїдзе: головні факти»

.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: