Депутат Бобов задекларував чергові мільйони від своєї «Панди»

Депутат Бобов задекларував чергові мільйони від своєї «Панди»
Геннадій Бобов спілкується з виборцями. Фото з «Фейсбуку»

Прибуток політик отримав від агрофірми, яку заснував разом із дружиною

Народний депутат України з групи «Партія «Відродження» Геннадій Бобов отримав 8 млн грн дивідендів.

Про це стало відомо «Главкому» з е-декларації політики, зміни до якої він вніс сьогодні, 8 листопада.

Прибуток політик отримав від ТОВ «Панда» (м. Васильків, Київська область). За даними аналітичної системи Youcontrol, засновниками фірми є нардеп Бобов і його дружина Світлана. ТОВ «Панда» спеціалізується на аграрному виробництві, має один із найбільших у країні земельний банк.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду черговий протокол на нардепа Геннадія Бобова за не внесення ним у декларацію 2,1 млн грн. дивідендів.

Зазначається, що адмінпротокол оформлено через те, що Бобов у визначений законом 10-денний строк не вніс в декларацію 2,1 млн грн надходжень доходу у вигляді дивідендів, нарахованих 27 грудня 2016 року ПП «Сільськогосподарське підприємство «Калиновий край».

Як повідомляв «Главком», генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що під час спільної перевірки поданих електронних декларацій ГПУ, САП і НАБУ до Верховної Ради України підготовлено подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова, Євгена Дейдея та Андрія Лозового.

Виступаючи у парламенті 24 травня, Луценко заявив, що Бобов готовий сплатити до державного бюджету більше 1 млн дол. не сплачених раніше податків.

26 травня нардеп Бобов сплатив до бюджету понад 37 млн грн податкової недоїмки. Це стало підставою для Генпрокуратури, яка потім відкликала подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа Бобова.

Також читайте публікацію «Главкома» «Мільйони невідомо звідки. У Луценка взялися за декларації дев'ятьох нардепів (СПИСОК)».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: