Депутат Дубневич показав, як з нього «роблять монстра»

Депутат Дубневич показав, як з нього «роблять монстра»
Депутат парламентської групи «За майбутнє» Ярослав Дубневич 

Парламентар анонсував хвилю замовних сюжетів проти нього та його брата

Народний депутат парламентської групи «За майбутнє» Ярослав Дубневич заявив, що проти нього і його брата Богдана Дубневича з метою дискредитації опоненти готують замовні телевізійні сюжети.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його Facebook.

«Хочете знати, як набувається одіозність? Це насправді просто - декілька замовних негативних матеріалів в пресі - і відповідний імідж з наклеєними ярликами забезпечений. А якщо телеканал під контролем твого політичного опонента, то це ще простіше. На жаль, замовні сюжети в ЗМІ стають нормою в політичній боротьбі і не тільки. Публікую приклад такої заказухи, щоб всі бачили і потім не дивувались», - зазначив Дубневич.

Згідно з текстами відповідних анонсів і сценаріїв, які опублікував Дубневич, сюжет має бути присвячений газовій махінації братів Дубневичів на ТЕЦ в містах Новояворівськ та Новий Розділ у Львівській області.

Як відомо, два роки тому їх передали в управління АРМА, і саме тоді нардепів почали звинувачувати у газових аферах.

Згідно зі документом, опублікованим політиком, підтверджувати та коментувати одіозність Дубневичів в матеріалі мають Генеральна прокуратура, Національне антикорупційне бюро України, представники АРМА, деякі народні депутати, голова офісу президента Андрій Богдан та кілька львівських журналістів.

«Багато хто запитає: а хто замовник? Тут поки можна здогадуватись... Але очевидно, що зараз під приводом боротьби з корупцією дехто пробує вчергове зробити з Дубневичів монстрів, з якими потрібно боротись, особливо в час наближення місцевих виборів. Ну і потрібно ж якось обґрунтувати провальну конфіскацію двох ТЕЦ з подальшою неспроможністю налагодити їх роботу», - написав нардеп.

Фото: Facebook Ярослава ДубневичаФото: Facebook Ярослава Дубневича

Фото: Facebook Ярослава ДубневичаФото: Facebook Ярослава Дубневича

Як повідомлялося у ЗМІ раніше, у 2018 році Новояворівську і Новороздільську ТЕЦ заарештували і передали Національному агентству з питань виявлення, розшуку і управління активами, одержаними від корупційних і інших злочинів (АРМА). Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, кінцевими бенефіціарами всіх трьох компаній є брати Ярослав і Богдан Дубневичі.

Наклавши арешт на ТЕЦ, АРМА визначила для них нового управителя «Гарант Енерго М». Після цього у Новояворівську і Новому Роздолі був зрив опалювального сезону, із ТЕЦ масово звільнялися працівники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: