Держдума вже запідозрила Трампа у зраді Росії

Держдума вже запідозрила Трампа у зраді Росії

Російські депутати не впевнені у щирості новообраного президента США

Керівник комітету Державної думи з міжнародних справ Леонід Слуцький повідомив журналістам, що не впевнений у щирості слів переможця президентських виборів у США Дональда Трампа про симпатії до Росії.

Слуцький, як передає агентство «Москва», зазначив, що, незважаючи на слова Трампа про необхідність «конструктивних відносин» з РФ, «знає чимало прикладів, коли передвиборна риторика кандидата-переможця змінювалася в деструктивний бік по відношенню до Росії».

Таким чином Слуцький припустив, що Трамп намагався лише опонувати своєму конкуренту – кандидату від Демократичної партії Хілларі Клінтон, насправді не відчуваючи симпатій до Росії. Проте депутат висловив надію на нормалізацію відносин РФ і США при новому президенті.

Також Слуцький знову звинуватив США у спробі створення «однополярного світу», вважаючи, що «ті нав'язують Європі чужі їй цінності», «грубо втручаються» у внутрішньополітичну ситуацію в інших країнах тощо.

На цьому тлі депутат від «Єдиної Росії» Сергій Железняк висловив надію, що Трамп усе-таки залишиться вірним своїй передвиборній риториці, а США уникнуть «оскаженілої антиросійської істерії».

Нагадаємо, у США завершилося голосування на президентських виборахТрамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон уже привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Тим часом радник президента РФ Сергій Глазьєв вважає, що новообраний президент США Дональд Трамп скасує антиросійські санкції. Німеччина ж готується до ускладнення відносин зі США при Трампі.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп – «кошмар», якого боялася не лише Україна, а й уся Європа»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: