У Путіна вже мріють, що Трамп скасує антиросійські санкції

У Путіна вже мріють, що Трамп скасує антиросійські санкції
Сергій Глазьєв

Трамп, як прагматична людина, скасує антиросійські санкції, які завдають шкоди і американському бізнесу – Глазьєв

Радник президента РФ Сергій Глазьєв вважає, що новообраний президент США Дональд Трамп скасує антиросійські санкції. Про це він сказав в інтерв'ю ТАСС.

Глазьєв також висловив думку, що тепер економічні відносини між США і заходом почнуть поліпшуватися. «Я думаю, Трамп, як прагматична людина, скасує антиросійські санкції, які завдають шкоди і американському бізнесу. Тому товарообіг і фінансово-економічні відносини між Росією і не тільки США, а й Заходом загалом відновляться і будуть, швидше за все, зростати вже в залежності від суто економічної кон'юнктури», – заявив він.

Як повідомлялося, міністр закордонних справ ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр вважає, що перемога Дональда Трампа на президентських виборах зробить зовнішню політику США менш передбачуваною.

Нагадаємо, у США завершилося голосування на президентських виборах. Станом на 9-ту годину за київським часом Трамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон уже привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп – «кошмар», якого боялася не лише Україна, а й уся Європа»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: