До керівника «Укроборонпрому» повернувся син (фото)

До керівника «Укроборонпрому» повернувся син (фото)
Мустафа Найєм зі своїм дванадцятирічним сином Марком
Фото: Найєм / Facebook

«Рівно тиждень ми живемо як старі товариші, що втекли від своїх жінок», зазначив Найєм

Заступник генерального директора «Укроборонпрому» Мустафа Найєм повідомив, що до нього повернувся дванадцятирічний син.

Про це Найєм повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Найєм розповів, що деякий час тому йому подзвонив син і повідомив: «Знаєш, тату, я зрозумів, що не можу так довго жити з однією жінкою».

«Під «однією жінкою» мій дванадцятирічний син мав на увазі нашу святу маму, яку він регулярно доводить до сказу незалежно від вірусів, пандемій, вихідних та інших стихійних лих. За два місяці карантину хлопчик довів майстерність тіпання нервів до таких висот, що з'явився серйозний ризик втратити психічно здорову маму. Треба було терміново щось робити», - пояснив заступник гендиректора «Укроборонпрому».

За його словами, через п'ять днів, минулої неділі Марк з'явився на порозі будинку і сказав: «Папа, тепер ми будемо жити разом».

«І ось уже рівно тиждень ми живемо як старі товариші, що втекли від своїх жінок. Вранці я купую йому в кафе навпроти «лате на винос без кофеїну» і «з круасаном без мигдалю». Вдень один з нас працює на оборонку, а інший - старанно її пробиває, знаходячи мільйон приводів збігати з онлайн-уроків і слухати черговий том оповідань про Ераста Петровича Фандоріна. Вечорами ми разом готуємо вечерю. Марк чистить овочі, я стою біля плити. Перед сном ми обов'язково дивимося якийсь документальний фільм, а потім довго сперечаємося, хто помиє посуд. Часто мого авторитету вистачає тільки на «тато, давай вже потім, у нас був складний день». Загалом, ми з'їхалися і зжилися. Підступ у цій ідилії тільки один: все сталося так швидко, що ми не встигли домовитися, як надовго я стану мамою», - зазначив Найєм.

.jpg_100

Зазначимо, що Найєм був одружений на фотокореспондентці журналу «Коммерсантъ» Насті Івановій.

13 січня 2008 в них народився хлопчик, якого назвали Марк-Міхей.

«Я відкрию секрет: мама моєї дитини єврейка. Мій син по єврейськими канонами теж єврей», - раніше Найєм зазначав в інтерв'ю.

До слова, у квітні 2018 року на проїжджій частині в районі площі Бессарабська між водіями двох автівок виник конфлікт. Найєм рухався на власному автомобілі «Хонда» у напрямку Бессарабської площі, але на дорозі його підрізав «Мерседес». Між ним та іншим водієм почалася сварка, і у цей момент до них під’їхав автомобіль «БМВ». Конфлікт переріс у штовханину, у ході якої один із учасників вдарив Найєма в обличчя, після чого з місця події зловмисники поїхали на своїх іномарках.

У місті одразу ввели план-перехоплення, а згодом правоохоронці розшукали «Мерседес» і затримали трьох підозрюваних учасників конфлікту.

«Під час цієї події народний депутат отримав струс головного мозку та перелом щелепи, які відносяться до тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості. Тож ми розпочали кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України - 296 «Хуліганство» та 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження», - розповіла заступниця начальника відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління поліції Києва Олександра Тришневська.

Правопорушник, який вдарив народного депутата, з місця події втік, а відтак у подальшому його оголосили у державний розшук. Ним виявився 31-річний уродженець Російської Федерації. У вересні 2019 року правоохоронці його затримали, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

«Зараз досудове розслідування завершено і обвинувальний акт відносно затриманого скеровано до Шевченківського районного суду, який вже розглядає матеріали кримінального провадження щодо хуліганських дій його спільників. Чоловіку загрожує до чотирьох років позбавлення волі», - повідомила поліцейська.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: