Джоан Роулінг пожертвувала 1 млн фунтів на допомогу людям, які страждають через спалах Covid-19

Джоан Роулінг пожертвувала 1 млн фунтів на допомогу людям, які страждають через спалах Covid-19
Джоан Роулінг пожертвувала £1 млн на допомогу людям, які страждають через спалах коронавірусу

Письменниця хоче допомогти безпритульним і людям, які постраждали від домашнього насильства під час епідемії коронавірусу

Відома британська письменниця, автор серії романів про Гаррі Поттера Джоан Роулінг пожертвувала 1 мільйон фунтів стерлінгів (1,25 млн доларів) на допомогу безхатченкам та жертвам домашнього насильства — зробила вона це на честь 22-ої річниці битви за Гоґвортс.

Про це Роулінг повідомила у Twitter.

Вона зазначила, що хоч 2 травня є 22-ою річницею битви за Гоґвортс, в умовах пандемії коронавірусу говорити про вигадані смерті недоречно.

«У цю річницю чаклунської перемоги я думаю про людей, які роблять свою роботу, аби захистити нас і наш спосіб життя», — написала письменниця.

Також Роулінг наголосила, що у подібних кризах завжди найбільше страждають найбідніші та найвразливіші люди. Тому вона пожертвувала 500 тисяч фунтів на програму допомоги безхатченкам, стільки ж — на допомогу жертвам домашнього насильства.

Джоан Роулінг створила цикл романів про чаклуна Гаррі Поттера, він навчався у школі магії Гоґвортс, де і відбувається фінальна битва між героями цього всесвіту та головним антагоністом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: