Екс-суддя суду ООН: У війні проти РФ Україна має покладатися на власні сили

Екс-суддя суду ООН: У війні проти РФ Україна має покладатися на власні сили
Зміцнення обороноздатності допоможуть Україні перемогти у війні

Нам треба системно підійти до зміцнення нацбезпеки України, - вважає Василенко

Зміцнення обороноздатності та реальна боротьба влади з корупцією та ворожою агентурою – це ті кроки, що допоможуть Україні перемогти у війні. Таку думку висловив правозахисник, екс-суддя Міжнародного суду ООН та Надзвичайний та Повноважний посол України Володимир Василенко під час круглого столу на форумі «Нова стратегія миру та безпеки», що ініціювала Юлія Тимошенко.

«Нам  треба системно підійти до зміцнення нацбезпеки України. Треба зміцнювати обороноздатність, запровадити притомну гуманітарну політику, що стане знаряддям боротьби проти знищення ідентичності нашої країни. Наше завдання - тактичний паритет, який полягає в тому, щоб не зазнати більших територіальних втрат», - сказав Володимир Василенко.

Перемога у війні та повернення окупованих територій можливі шляхом зміцнення країни, мобілізації всіх ресурсів держави та суспільства, а також шляхом рішучих дій влади, чого досі немає в Україні, зауважив дипломат.

«Потрібні рішучі дії влади щодо зниження ворожої агентури, придушення «п’ятої колони», українські посадовці всіх рівнів мають позбавитися комплексу малоросійської меншовартості. Керівництво має орієнтуватись на українську більшість, а не на олігархічну меншість, має вести боротьбу з корупцією, а особливо в ЗСУ», - заявив він.

Як писали, Тимошенко не бачить для Україні іншої альтернативи, крім НАТО

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: