Генерал-розвідник назвав дві версії вбивства «Мотороли»

Генерал-розвідник назвав дві версії вбивства «Мотороли»
Микола Маломуж

Маломуж не виключає, що вбивство Мотороли - це внутрішні розборки бойовиків

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика «Мотороли».

«Наші спецслужби, як правило, не використовують такі методи терору. Тому, якщо в бойовій ситуації проводилася така операція, то, зрозуміло, вона виправдана. На даний момент ми знаємо і оперативні дані, що йшли великі протиріччя між представниками військових структур так званих незаконних військових формувань і особливо «Мотороли». Вже було кілька замахів, навіть з пораненнями та обстрілами», – сказав Маломуж в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Тому є дві версії, - додав він. - Можливо, це дійсно внутрішні розборки, можливо, санкціоновані кураторами з Москви, тому що різні куратори. І з іншого боку, можлива причетність наших патріотів, наших спецслужб, які через свої можливості це зробили. Але таких фактів дуже мало, і ми не маємо такої потужної системи боротьби за кордоном з такими терористами»

Нагадаємо, ввечері 16 жовтня російські ЗМІ повідомили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку загинув один з бойовиків «ДНР» Арсен «Моторола» Павлов: саморобний вибуховий пристрів спрацював, коли той повертався домому. «Моторола» отримав травми, несумісні з життям. 

В СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика «Мотороли».

За смерть терориста «Мотороли»  ватажок так званої «ДНР» Олександр Захарченко  планує ввести жорсткі міри покарання.

.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: