Герой чи не герой? Зеленський записав відеозвернення до Усика

Герой чи не герой? Зеленський записав відеозвернення до Усика
Володимир Зеленський звернувся до Усика

Зеленський Усику: Герой - це той, хто захищає гідність нашої країни. Так що ти для нас герой

Український шоумен Володимир Зеленський у себе на сторінці у Facebook виклав відеоролик, на якому привітав українського боксера Олександра Усика із перемогою над російським суперником Муратом Гассієвим.

«Дорогий ти наш, шановний спортсмен, вітаю тебе від усієї студії Квартал 95 з офігенним боєм і крутою перемогою... Зараз обговорюють, чи ти Герой України, чи ні, давати тобі «героя» чи ні. Але ж ти знаєш, що герой - це той, хто захищає гідність нашої країни. Так що ти для нас герой. Усе інше не має значення», - сказав він.

Як відомо, бій відбувався у Росії. Багато користувачів соцмереж перед боєм осудили Усика за те, що він поїхав до країни-агресора, вбачаючи у такому кроці зраду спортсмена.

Як повідомлялось, колишній народний депутат України Віталій Журавський поінформував, що Святослав Вакарчук та Володимир Зеленський були присутні на дні народженні українського бізнесмена Ігора Коломойського у Швейцарії. Як розповів Журавський, обидва на святкуванні дня народження Коломойського обговорювали майбутню президентську кампанію. «Вони один одному не поступилися. Обидва висловили бажання балотуватися», - зазначив екс-нардеп.

Нагадаємо, раніше Зеленський привітав українців з Днем Конституції та завуальовано звернувся до Вакарчука щодо участі у виборах президента. Пізніше український комік заявив, що його політика не цікавить.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: