Гринів про «життя по-новому»: Влада та суспільство мають укласти новий контракт

Гринів про «життя по-новому»: Влада та суспільство мають укласти новий контракт

Влада не виконала свою частину контракту із суспільством

Автор слогану виборчої кампанії Петра Порошенка і БПП - «Жити по-новому» - Ігор Гринів, який нині очолює президентську фракцію в парламенті, вважає, що влада не виконала свій контракт з суспільством «жити по-новому». Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
«Жити по-новому» - це той контракт, який мало українське суспільство з українською владою: ми голосуємо за вас, а ви будете жити по-новому. Це контракт, який суспільство підтримало. І в чому сьогодні є проблема влади? Суспільство свою роботу зробило, а влада – ні», - зазначив Гринів.
На його думку, має з’явитися новий контракт влади із суспільством із визнанням допущених помилок. «Неважливо, чи нова, чи не нова влада, вона повинна мати цей договір», - підкреслив політик.
«Якщо влада прийшла не на системі «проти», а на системі підтримки суспільства, вона має дати відповідь на суспільний запит. Не йдеться про прізвища. Суспільство ставить певні виклики, завдання перед владою, або влада може сама брати на себе якісь обіцянки чи завдання. Зрештою, будь-які вибори – це умовний контракт», - сказав Гринів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: