Гройсман думає, що на ремонті доріг вже не крастимуть

Гройсман думає, що на ремонті доріг вже не крастимуть
Ремонт доріг

«Відкати» під час будівництва чи реконструкції доріг є неприпустимими, заявив Володимир Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що будівництво доріг є пріоритетом діяльності уряду. Про це він сказав сьогодні під час наради за участю представників підрядних організацій, які виконують дорожньо-будівельні роботи у 2016 році на автомобільних дорогах загального користування, повідомляє прес-служба уряду.

За словами Гройсмана, у 2017 році заплановано вдвічі збільшення обсягів фінансування на будівництво та реконструкцію доріг, як через бюджетні ресурси, так і через підтримку міжнародних фінансових організацій.

«Для нас, для Уряду, є пріоритет відновлення доріг у країні. Для нас дуже важливо, щоби ті інвестиції, які ми направляємо на реконструкцію, будівництво українських доріг, щоб вони якісно використовувалися, щоби кожна гривня, яку ми інвестуємо в дорогу, потрапляла туди, куди потрібно - якість, обсяги робіт», - наголосив прем’єр.

Разом з тим, звертаючись до представників підрядних компаній, Гройсман підкреслив, що зловживання, переведення виділених ресурсів у готівку, «відкати» під час будівництва чи реконструкції доріг є неприпустимими.

Він також зауважив, що ніхто не має права вимагати хабарів від підрядних організацій.

«Ми засуджуємо ці схеми, ми не беремо в них участі і брати не будемо. У мене інтерес один - більше якісних доріг в Україні. Крапка. Це залежить від вас. Ті, хто робив вам пропозиції, я їх знайду, і вони будуть покарані. Це є принциповим питанням», - підкреслив Гройсман.

«Усе життя на дорогах хтось намагався щось вкрасти. Я би хотів, щоби ви усвідомили, що той час залишився у минулому. Ви маєте чесно, якісно працювати на результат, на країну, - наголосив Гройсман. - Все те, що ми з вами побудуємо, ми тим будемо користуватися. Тому дуже важливо, коли будуємо дороги, пам'ятати, що ми будемо ними їздити».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: