Хакери опублікували нову порцію документів з ймовірної пошти Суркова

Хакери опублікували нову порцію документів з ймовірної пошти Суркова
Владислав Сурков

Для широкого загалу активісти виклали дамп матеріалів періоду вересня 2013 - листопада 2014 року

Українські хакери опублікували документи із взламаної пошти помічника Путіна Владислава Суркова

Про це повідомляє Сyberhunta.

«Ми українські хактивісти з кіберальянса Кіберхунта, FalconsFlame, Trinity, Рух8 уважно відстежуємо інформацію щодо розвитку ситуації з Сурковим. Сьогодні, коли основні російські медіаперсонажі і навіть офіційний Кремль відреагував на нашу наживку про злом помічника президента РФ Владислава Суркова, коли вороги витратили свій ресурс часу і сил для «розвінчання даних», навперебій сперечаючись про ніби то «рейкову» представлену інформацію, ми бачимо, що окремі борці з хунтою сумніваються в достовірності отриманих нами матеріалів по злочинної діяльності Суркова і намагаються розвинути версію про фейк», - йдеться у заяві.

«Кіберхунта» наголосила, що готова підтвердити контроль над користувачами російських поштовиків.

Для широкого загалу активісти виклали дамп матеріалів періоду вересня 2013 - листопада 2014 року. Якраз в цей час відбулися основні події активної фази розгортання кремлівського проекту «Новоросія».

Матеріали, які стосуються нового періоду 2015-2016 років, в даний момент передані для аналізу спецслужбам і не підлягають розкриттю зважаючи оперативної цінності.

Усі документи можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, вчора у мережі опублікували матеріали начебто з пошти помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова. Згідно з опублікованими матеріалами, Сурков спільно з ФСБ запустив кампанію з дискредитації української влади і розхитування внутрішньополітичної ситуації в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: