Холодницький анонсував подання на ще одного нардепа

Холодницький анонсував подання на ще одного нардепа
Керівник САП Назар Холодницький

Назар Холодницький заявив, що подань на притягнення нардепів до відповідальності буде ще більше

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький переконаний, що подань на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів буде ще більше. Про це він заявив сьогодні журналістам.

Холодницький повідомив, що зараз САП розглядає можливість направлення на затвердження ГПУ подання на ще одного народного депутата.

«Нас критикують, що багато подань, та буде ще більше. Я вам скажу, що у мене на столі, від вчорашнього дня мені поклали ще одне подання на ще одного народного депутата і я його зараз вичитую. І далі буде. Те, що вони йдуть на канікули, але робота слідства іде. НАБУ і САП на канікули не підуть», - сказав Холодницький, якого цитує УНН.

Як відомо, генпрокурор вніс у Верховну Раду подання щодо зняття недоторканності з народних депутатів України Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Олеся Довгого, Борислава Розенблата і Максима Полякова. За даними генпрокурора, у діях Дейдея вбачаються ознаки незаконного збагачення на суму 6,1 млн грн.

29 червня Луценко також вніс до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата Михайла Добкіна.

Луценко заявив, що у Генеральної прокуратури достатньо доказів для зняття депутатської недоторканності з шістьох народних депутатів.

Подання на позбавлення недоторканності народних депутатів Євгена Дейдея і Олеся Довгого, які вже розглянув регламентний комітет Верховної Ради, передано з висновками комітету голові Верховної Ради для подальшого розгляду сесією. 

5 липня регламентний комітет ухвалив висновок щодо подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Андрія Лозового, яке, на думку комітету, є законним, але недостатньо обґрунтованим.

6 липня Комітет ВР визнав недостатньо обґрунтованими три подання на депутата Максима Полякова, але направив їх на розгляд Верховної Ради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: