Комітет Ради визнав недостатньо обґрунтованими подання на Полякова

Комітет Ради визнав недостатньо обґрунтованими подання на Полякова
Нардеп Максим Поляков

Регламентний комітет відправив подання на Полякова на розгляд Верховної Ради

Регламентний комітет Верховної Ради визнав недостатньо обґрунтованими всі три подання Генеральної прокуратури на народного депутата Максима Полякова. Про це повідомив в.о. голови комітету Павло Пинзеник на засіданні в четвер.

За три рішення члени комітету голосували одноголосно.

Комітет визнав, що всі три подання ГПУ є законними, але недостатньо обґрунтованими в частині проведення оперативних слідчих дій.

Регламентний комітет відправив подання на Полякова на розгляд Верховної Ради.

Як повідомлялося, під час засідання регламентного комітету показали оперативне відео про «бурштинові справи» Полякова. На відео показана розшифровка розмов Полякова з його помічницею, а також прихована зйомка зустрічі нардепа Борислава Розенблата з жінкою на ім'я Катерина.

Нагадаємо, що 21 червня генеральний прокурор Юрій Луценко направив у  Раду подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і обрання відносно народного депутата України Максима Полякова запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Луценко заявив, що в діях Полякова вбачаються ознаки хабарництва на суму $7500.

Раніше, 19 червня, співробітники НАБУ затримали за підозрою в отриманні хабара охоронця народного депутата Борислава Розенблата. Мова йде про суму в $200 тис. За даними САП, хабар призначався народним депутатам Бориславу Розенблату і Максиму Полякову, вони це заперечують і назвали інцидент «провокацією».


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: