Хуг обговорив з ватажком бойовиків «ЛНР» доступ місії до кордонів з РФ

Хуг обговорив з ватажком бойовиків «ЛНР»  доступ місії до кордонів з РФ
Перший заступник глави місії ОБСЄ Олександр Хуг

Хуг закликав не залякувати і не наражати на небезпеку неозброєних цивільних спостерігачів місії ОБСЄ

В окупованому Луганську сьогодні, 20 листопада, перший заступник глави місії ОБСЄ Олександр Хуг зустрівся з ватажком бойовиків «ЛНР» Ігорем Плотницьким.

Про це повідомляє прес-служба місії ОБСЄ.

Хуг заявив, що необхідно забезпечити, щоб місія могла вільно пересуватися і розширити свою присутність, зокрема на лінії зіткнення і на неконтрольованому ділянці кордону з Росією.

«Вони обговорили ряд питань щодо перешкоджання виконанню Місією свого мандату, а також спостереження спеціальної моніторингової місії у частині дотримання сторонами Мінських угод. Олександр Хуг підкреслив, що СММ вітає цей і будь-який інший діалог з усіма, хто бажає взяти в ньому участь на добросовісної основі», — ідеться у повідомленні ОБСЄ.

Також Хуг закликав не залякувати і не наражати на небезпеку неозброєних цивільних спостерігачів місії ОБСЄ.

Раніше повідомлялося, що бойовики «ДНР» перешкодили спостерігачам ОБСЄ запустити безпілотник у Петрівському.

Нагадаємо, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала у непідконтрольному урядові районі дві бойові машини піхоти (БМП-1). 

Крім того, у непідконтрольному урядові районі Донецької області спостерігачі відвідали постійне місце зберігання озброєння, розташоване за межами відповідних ліній відведення, та відмітили, що «там і далі бракує 7 танків (шести Т-64 та одного Т-72)».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: