Їздити до країни-агресора можуть лише розвідники й шпигуни – Турчинов

Їздити до країни-агресора можуть лише розвідники й шпигуни – Турчинов
Олександр Турчинов

Турчинов додав, що після визнання Росії країною-агресором туди, на його думку, зможуть їздити лише люди, «які виконують специфічні функції»

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Турчинов вважає, що їздити до Росії є сенс лише розвідникам та шпигунам.

У США на виставці озброєння AUSA-2017 на запитання, чи доцільно ухвалити законопроект, який забороняє держслужбовцям і політикам їздити до Росії, він відповів: «Ви знаєте, коли країна буде визнана агресором, то туди можуть їздити тільки розвідники і шпигуни. Так чи ні? Коли він розвідник, ми знайдемо, як його туди переправити. Коли шпигун – я гадаю, нема чого робити, коли він виконує окремі функції».

«На превеликий жаль, у нас активно працює «п’ята колона», яка активно працює на дестабілізацію в країні, яка координується і фінансується російськими спецслужбами. В тому числі… це стосується і суто терористичних актів, які готуються в Російській Федерації спецслужбами і реалізуються на українській території», - сказав Турчинов.

«Безумовно, після визнання країни агресором – ну, їздити до країни-агресора, я вважаю, можуть тільки люди, які виконують специфічні функції», – додав секретар РНБО.

Нагадаємо, 6 жовтня Рада ухвалила у першому читанні закон про реінтеграцію Донбасу.

Проти президентського проекту щодо Донбасу проголосували 32 нардепи.

Також Верховна Рада України підтримала за основу та в цілому законопроект №7164 «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької і Луганської областей». Голова ВР Андрій Парубій підписав цей документ.

Читайте також статті: 

Як будуть повертати Донбас? Основні тези нового плану Порошенка

Гра в шашки. Як Рада «повертала» Донбас

Читайте також матеріал: Закони щодо Донбасу. 12 головних питань і відповідей про останні події у Раді

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: