Кличко розповів як через труднощі гартується характер українського народу

Кличко розповів як через труднощі гартується характер українського народу
Київський міський голова Віталій Кличко
Фото: Facebook Віталія Кличка

Міський голова Києва привітав Українців з Днем Незалежності

Міський голова столиці України Віталій Кличко привітав киян і усіх українців з Днем Незалежності. Відповідне повідомлення він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

«День Незалежності. Для кожної країни – це символічний день її народження. Свято державності і самовизначення: як розвиватися, яким шляхом рухатися, яке майбутнє будувати. Україна створює своє майбутнє болісно, не так швидко, як хотілося б. Проходить через великі випробування. У труднощах гартується характер нашого народу, який показав, що вміє відстоювати свою честь та гідність, свободу, та незалежність своєї землі», - підкреслив мер столиці.

Кличко наголосив, що майбутнє України створює кожен з нас - у своєму дворі, районі, своєму місті. «Разом ми все осилимо та подолаємо, бо розуміємо, що з кожного кроку, з маленьких справ і подій складаються великі зміни. І тільки небайдужі та активні люди здатні їх втілювати. Вірте в себе! Вірте в Україну! З Днем Незалежності!» – сказав Віталій Кличко.

Як повідомлялося раніше, за словами президента Петра Порошенка, 26-й рік незалежності став для України особливим. Він виявився щедрим на кілька позитивних подій, які залишать слід в історії. «Найгірше, найважче, найболісніше уже позаду з одним застереженням: ми не знаємо, що у голові того, що сидить за порєбріком», - сказав президент.

Глава уряду України Володимир Гройсман розповів, як піднялася Україна під час його роботи на посаді прем'єра. Секретар РНБО Олександр Турчинов у своєму привітанні підкреслив, що останні події в країні призвели до народження української нації.

Читайте також: Коли ми стали незалежними?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: