Князєв: підозрюваного в смертельному наїзді на прикордонника затримали

Князєв: підозрюваного в смертельному наїзді на прикордонника затримали

Водій з місця аварії втік

Затриманому мешканцю Рахова 34 роки

Поліція затримала підозрюваного в наїзді на начальника відділу прикордонної служби «Ділове» на Закарпатті Вадима Березенського, внаслідок якого той поме.

Про це повідомив «Українській правді» голова Нацполіції Сергій Князєв.

«В результаті проведених розшукових заходів поліції та Прикордонної служби сьогодні затримано 34-річного мешканця Рахіва за ст.208 КПК України. Затриманому інкриміновано злочинні дії за ст. 348 Кримінального кодeксу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця)», - зазначив він.

За словами Князєва, у неділю суд обиратиме затриманому запобіжний захід.

Як відомо, у суботу від отриманих травм в лікарні, не приходячи до свідомості, помер начальник відділу прикордонної служби «Ділове» майор Вадим Березенський, якого збили автівкою під час затримання контрабандистів на Закарпатті 15 листопада.

Як раніше повідомляла Державна прикордонна служба України, пізно ввечері 15 листопада прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону разом з прикордонниками Румунії викрили контрабандистів.

В ході пошуку причетних до оборудки осіб невідомий здійснив наїзд автомобілем «Ауді» на начальника відділу «Ділове». Військовослужбовця у важкому стані госпіталізували в лікарню.

Прикордонника, якого у Закарпатській області збили контрабандисти на автомобілі, прооперували. 

Зазначимо, у п’ятницю ввечері, 16 листопада, водій позашляховика «Мітсубіші Паджеро» проігнорував законну вимогу правоохоронців зупинитися і здійснив на них наїзд, чим створив загрозу життю та здоров’ю особовому складу прикордонного наряду відділу «Доманове» Луцького загону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: