Конкурс на посаду голови Харківської ОДА: комісія зробила свій вибір

Конкурс на посаду голови Харківської ОДА: комісія зробила свій вибір

Юлія Світлична - головний претендент на посаду губернатора, Сергій Мельник - резервний

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Юлію Світличну головою Харківської обласної державної адміністрації. Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії 4 жовтня.
На даний момент Світлична є тимчасово виконуючим обов'язки голови Харківської обладміністрації.
Конкурсна комісія обрала резервним кандидатом Сергія Мельника, який протягом року має право бути призначеним харківським губернатором у разі, якщо Світлична не пройде спеціальну перевірку, відмовиться від посади або у разі форс-мажору.
Мельник є начальником військово-юридичного факультету Національного університету імені Ярослава Мудрого.

Обрану кандидатуру комісія подасть на затвердження президенту Петру Порошенку.
Юлії Світличній - 32 роки, закінчила Харківський державний університет харчування й торгівлі (міжнародна економіка, економіст-міжнародник) і Національну академію державного управління при Президенті України (державне управління, магістр державного управління).
У 2012 закінчила аспірантуру Національної академії державного управління при президенті України за фахом «механізми державного управління». Має звання кандидата наук державного управління.
Депутат Харківської обласної ради 7-го скликання, керівник фракції «БПП «Солідарність», голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону й міжнародного співробітництва.
Нагадаємо, що конкурсна комісія допустила 10 претендентів на посаду харківського губернатора. 13 осіб подали документи для участі в конкурсі на посаду харківського губернатора.
29 серпня попереднього главу Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна було призначено главою Адміністрації президента.
29 серпня указом президента України Петра Порошенка в.о. голови Харківської обласної державної адміністрації було призначено Світличну.
9 вересня Порошенко підписав розпорядження про проведення конкурсу на посади глав Житомирської та Харківської облдержадміністрацій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: