В.о. губернатора Харківщини стане колишня заступниця Райніна Світлична

В.о. губернатора Харківщини стане колишня заступниця Райніна Світлична

Виконувачем обов’язків голови Харківської ОДА стане Юлія Світлична

Виконувачем обов’язків голови Харківської обласної держадміністрації стане Юлія Світлична. До цього вона обіймала посаду першого заступника голови ХОДА.

Юлія Світлична народилася 6 червня 1984 року. У 2012 році закінчила аспірантуру Національної академії державного управління при президентові України (Харківський регіональний інститут) за спеціальністю «механізми державного управління», є кандидатом наук з державного управління. Була депутатом Харківської обласної ради VII скликання. Керувала фракцією БПП, була головою постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону і міжнародної співпраці.

Як відомо, сьогодні президент України Петро Порошенко призначив Ігоря Райніна на пост глави Адміністрації президента. Раніше Райнін обіймав посаду голови ХОДА.

Нагадаємо, Порошенко призначив головою ХОДА Райніна в лютому 2015 року. До цього Райнін обіймав посаду першого заступника голови Харківської райдержадміністрації. У березні 2014 р. його було призначено в.о. заступника голови Харківської ОДА, а у квітні 2014 р. – першим заступником голови.

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: